İZMİR / BUCA - Buca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

ATA TOHUMU PROJESİ

HEDEF YKS 2024

Nis

KIRK ŞİİR KIRK ŞAİR ŞİİR DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. DİNLETİYİ GERÇEKLEŞTİREN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Meslek dersi öğretmenlerimizle "Her Güne Bir pusula" "Medeniyet Okumaları" başlığı altında bir uygulama başlattık. Buna göre pazartesi günü "Öncü Şahsiyetler", salı günü "Tefsir Okumaları", çarşamba günü " Hadis okumaları", perşembe günü "Kitap Tahlili", cuma günü "Cuma sohbeti" yapılacaktır. Pazartesi öğretmenimiz Ayşe Candan öncülüğnde öğrencilerimiz "Neci Fazıl Kısakürek" hakkında konuştular. Öğrencilerimizin faydalanmasını umar öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Ara

İHL Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Selami Çölbeyi ve Ali Damar´ın organizasyonuyla "Peygamberimizden Hayat Ölçüleri:40 Hadis Okuma ve Anlama" etkinliği gerçekleştirildi.Bu etkinlikte 1. olan 10-A sınıfından Nazar BİÇER adlı öğrencimizi ödüllendirdik. Kendisini tebrik ederiz.

Ara

"Gençliğe Değer" Projesi kapsamında Buca Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yücel Erdoğan Hocamız, 9. Sınıflarımızda "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu sunum gerçekleştirdi.

Ara

2012 yılında alınan karar üzerine bu yıl tüm dünyada üçüncü kez kutlanacak olan 18 Aralık Dünya Arapça Günü nedeniyle okulumuzda etkinlikler gerçekleştirdik. Okul radyomuzdan arapça anonslar yapıldı, güzel sözler okundu. Ayrıca öğrencilerimiz ve Arapça öğretmenimiz İlkgül Gülbay tarafından pano hazırlandı. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Selçuk Menteş´in organizasyonuyla Mangala Turnuvası okul seçmelerimizi gerçekleştirdik.